Från havet



Sardiner i kryddstark olivolja (Nuri) från Portugal

Sardiner i kryddstark olivolja (Nuri) från Portugal

Sardiner i kryddstark olivolja (Nuri) från Portugal Ingredienser: 3-5 sardiner, olivolja, gurka, piri-piri, morot, lagerblad, kryddnejlika, svartpeppar. Nettovikt: 125 gram Avrunnen vikt: 90 gram ...
Sardiner i kryddstark tomatsås (Nuri) Portugal

Sardiner i kryddstark tomatsås (Nuri) Portugal

Sardiner i kryddstark tomatsås (Nuri) Portugal Ingredienser: 3-5 sardiner, tomatsås (hemlagat hemligt recept), piri-piri. Nettovikt: 125 gram Avrunnen vikt: 90 gram Sardin ( Sardina pilchardus ),...
Sardiner i olivolja (Nuri) från Portugal

Sardiner i olivolja (Nuri) från Portugal

Sardiner i olivolja (Nuri) från Portugal Ingredienser: 3-5 sardiner, olivolja. Nettovikt: 125 gram Avrunnen vikt: 90 gram Sardin ( Sardina pilchardus ), även kallad europeisk sardin är en...
Sardiner i tomatsås (Nuri) Portugal

Sardiner i tomatsås (Nuri) Portugal

Sardiner i tomatsås (Nuri) Portugal Ingredienser: 3-5 sardiner, hemlagad tomatsås efter hemligt recept. Nettovikt: 125 gram Avrunnen vikt: 90 gram Sardin ( Sardina pilchardus ), även kallad...
Fyra burkar portugisiska sardiner (Nuri) med olika smaker

Fyra burkar portugisiska sardiner (Nuri) med olika smaker

Fyra burkar portugisiska sardiner med olika smaker Paketpris på våra fyra olika inläggningar med portugiska sardiner: kryddstark tomatsås, tomatsås, kryddstark olivolja, olivolja.Tre till fem...
Sardiner i olivolja 120 gram (Yurrita)

Sardiner i olivolja 120 gram (Yurrita)

Sardiner i olivolja 120 gram (Yurrita) Sardiner som är saltade och lagda i olivolja. Från Yurrita som startades 1867 och har sin verksamhet i Spanien alldeles vid Biscayabuikten. Avrunnen vikt 88...
Fickkniv med gaffel, kapsylöppnare och kniv (sardinkniv)

Fickkniv med gaffel, kapsylöppnare och kniv (sardinkniv)

Fickkniv med gaffel, kapsylöppnare och kniv (sardinkniv) Passar till lite av varje och kommer även väl till pass när man har en burk sardiner med sig på utflykten men glömt besticken. Inoxblad...

190 SEK

 Tillfälligt slut 
Boquerones (ansjovis) i olivolja och vinäger (Yurrita)

Boquerones (ansjovis) i olivolja och vinäger (Yurrita)

Boquerones (ansjovis) i olivolja och vinäger 50 gram (Yurrita) Boquerones i halvkonserv, inlagda i en lag av XV olivolja och vinäger. De är vita till utseendet och har en ren, fin och rund...

79 SEK

 Tillfälligt slut 
Colatura di Alici 100 ml (sardellkoncentrat) "Garum"

Colatura di Alici 100 ml (sardellkoncentrat) "Garum"

Colatura di Alici 100 ml (sardellkoncentrat) "Garum" Från Agostino Recca på Sicilien Sardellkoncentrat i lake. Utsökt på pasta eller till såser.  
Makrill i ekologisk olivolja Ortiz

Makrill i ekologisk olivolja Ortiz

Makrill i ekologisk olivolja Från Ortiz. 250 gram avrunnen vikt.
Ortiz Bonito del Norte (ekologisk) 112 gram (tonfisk)

Ortiz Bonito del Norte (ekologisk) 112 gram (tonfisk)

Ortiz Bonito del Norte (ekologisk) 112 gram (tonfisk) Vit tonfisk, fiskad med spö och inlagd i ekologisk extra jungfruolja. Långfenad tonfisk ( Thunnus alalunga ) är en fisk i familjen...
Ortiz Sardinas Antigua (sardiner)

Ortiz Sardinas Antigua (sardiner)

Ortiz Sardinas Antigua (sardiner) 140 gram. Sardin ( Sardina pilchardus ), även kallad europeisk sardin är en sillfisk som lever i saltvatten. Det är den enda arten i sitt släkte, Sardina, men...
Sardeller från Biscayabukten 50 gram i olivolja (Yurrita)

Sardeller från Biscayabukten 50 gram i olivolja (Yurrita)

Sardeller från Biscayabukten  50 gram i olivolja (Yurrita) Från Yurrita som startades 1867 och har sin verksamhet i Spanien alldeles vid Biscayabuikten. Engraulis encrasicolus är den...
Sardeller från Sicilien (Agostino Recca) 56 gram

Sardeller från Sicilien (Agostino Recca) 56 gram

Sardeller från Sicilien (Agostino Recca) 56 gram Urbenade, fileade för hand, inlagda i bästa siciliansk olivolja. Plåt 56 g
Sardeller i olivolja 720 gram

Sardeller i olivolja 720 gram

Sardeller i olivolja 720 g Läckra sardeller i en god olivolja. Mycket gott på en bit lantbröd med smör, till ägg, som aptitretare, med kapris på en bit grovt bröd, som smakhöjare till...
Sardeller i olivolja 95 gram

Sardeller i olivolja 95 gram

Sardeller i olivolja 95 g Läckra sardeller i en god olivolja. Mycket gott på en bit lantbröd med smör, till ägg, som aptitretare, med kapris på en bit grovt bröd, som smakhöjare till...
Sardeller i solrosolja 80 gram

Sardeller i solrosolja 80 gram

Sardeller i solrosolja 80 gram Prima mjuka italienska sardellfiléer i solrosolja.  Glas 80 g
Tonfisk ventresca (Ortiz)

Tonfisk ventresca (Ortiz)

Tonfisk ventresca (Ortiz) Filéer från vit tonfisk i extra jungfruolivolja Ventresca kallas den del på den vita tonfisken (Bonito del Norte) som är absolut finast, den är mild i smaken och...
Ventresca tonfisk i olivolja (112 gram) Yurrita

Ventresca tonfisk i olivolja (112 gram) Yurrita

Ventresca tonfisk i olivolja (112 gram) Yurrita Ventresca är den finaste delen av buken på tonfisken. Den här kommer från gulfenad tonfisk och är inlagd i olivolja. En ren delikatess som...
Vit tonfisk 1,4 kilo (Yurrita)

Vit tonfisk 1,4 kilo (Yurrita)

Vit tonfisk 1,4 kilo (Yurrita) Vita tonfiskfiléer av färsk tonfisk, Thunus Alalunga, från Biscayabukten i Spanien. Nettovikt 1.850 g, avrunnen vikt 1.400 g. Bonito del Norte. Märkta med Dolfin...
Vongole Musslor utan skal i lag

Vongole Musslor utan skal i lag

Vongole Musslor utan skal i lag Glas 130 g

55 SEK

 Tillfälligt slut 
Musslor från Galicien

Musslor från Galicien

Musslor från Galicien 111 gram En fantastisk och unik mussla som är orange i färgen och lila i kanterna. Musslan är fast i köttet och har en fin textur. Färdig att användas. 8-12 styck i en...
Musslor i escabechesås från Ria de Arosa

Musslor i escabechesås från Ria de Arosa

Musslor i escabechesås från Ria de Arosa Escabechesås är en vinägerkryddad sås med olivolja Nettovikt: 115 g Avrunnen vikt: 69 g Ursprung: Spanien Förvaring: Torrt och svalt. Ingredienser:...
Venusmusslor i saltlag 110 gram

Venusmusslor i saltlag 110 gram

Venusmusslor i saltlag (Yurrita) Venusmusslor är små och kallas Berberechos på spanska. Inlagda endast i saltat vatten och kan ätas som de är eller varför inte på klassiskt vis sauterade med...