PRODUKTER

Välkommen till Gyllenhaks Byggnadsvårds webbutik


Några av våra senaste nyheter
Utökade öppettider i vår fysiska butik: Måndag-fredag 13-18.

Flera nya instickslås enligt äldre standard. Flera nya serier med engelskt badrumsporslin: Fitzroy, Porchester och Victrion.  Berlin är vår nya serie kvalitetslampor för vägg och tak. Lamporna är tillverkade i olackad mässing och försedda med textilsladd. Skärmarna är munblåsta. Vår serie Lilla Torget har utökats med en reling med sex krokar som komplement till enkelkrok, trekrok och femkrok. Vi har även fått in flera nya modeller skor från Kamo-Gutsu.

 


Vi har allt man kan begära av en välsorterad byggnadsvårdsbutik men också mycket annat, inte minst kläder. Vår grundtanke är att tillhandahålla sådant som håller, inte sådant som går sönder för att du ska bli tvungen att köpa nytt som inte heller håller.
Vi har ett omfattande sortiment med dörrhandtag i klassisk stil och har både flera egentillverkade trycken (till exempel Slottsskogen, Linnégatan, Moholms Herrgård,Gamla Arkaden, Låsbolaget 144 och Låsbolaget 600) som andra egentillverkade beslag i form av draghandtag och lådhandtag. Vi har ett nära samarbete med Ottossons färgmakeri och har elva egna linoljefärgskulörer förutom Ottossons hela standardsortiment. Vi syr upp egna storvästar och mollskinnsjackor i Borås och har även franska, danska, engelska, irländska och tyska kvalitetskläder som vi importerar själva plus att vi även har ett eget klädmärke, Resistant Work Wear, med arbetsbyxor och arbetsbyxor. Vi har ett brett sortiment blandare för badrum och kök samt duschar, toaletter, handfat, porslinshoar och badkar. Vi har lampor för såväl inne- som utebelysning. Många av våra produkter är svensktillverkade, andra importerar vi från tillverkare i Europa. Vi importerar exempelvis lampor från Spanien och Tyskland. Vi lagerför en stor del av Karlskrona Lampfabriks sortiment. Vi säljer strömbrytare och eluttag från Tyskland och Spanien. Vår fysiska butik ligger i två skolbyggnader från 1920 i norra Skaraborg, två byggnader som nu har fått en ny funktion och räddats undan rivningshotet.
Gyllenhaks Byggnadsvård AB startade sin verksamhet i maj 2008. Vi startade vår webbutik i mars 2013.


Fraktfritt för alla beställningar på över 2400 kronor.

För beställningar under 2400 kronor tillämpar vi enhetsfrakt på 79 kronor. Vi skickar med DHL Servicepoint. Tyngre varor (som exempelvis badrumsporslin) skickas direkt till din hemadress. DHL tar då kontakt med dig före leverans för lämplig utkörningstid.

Du handlar genom att lägga de varor du är intresserad av i kundkorgen och sedan betalar du med Klarna Checkout.
Du behöver alltså inte skapa något särskilt kundkonto hos oss utan allt sköts via Klarna Checkout. Du kan välja mellan faktura (noll kronor i avgift), Swish, direktbetalning via Nordea, SEB, Swedbank, Handelsbanken eller betala med kort (Visa eller Mastercard) eller delbetalning.

Alla priser är inklusive moms.

Observera att du inte kommer att bli översköljd av nyhetsbrev eller en massa mejl eller reklam av annat slag från oss när du handlar. Följ oss i stället på Facebook eller Instagram om du vill få reda på senaste nytt eller titta under fliken ”Nya produkter”.

Flygbild från 1950-talet över Bellefors Tibergs skola. Vår butik ligger i de två högra husen, "Lillskolan" och "Storskolan". Skollärarbostaden återfinns längst till vänster och i fonden ligger uthuset.


Vi har även en kassa för företagskunder där företag kan betala via faktura eller med kort.


Vi är medlemmar i Svenska Byggnadsvårdsföreningen och Byggnadsvårdsföretagen

Svenska Byggnadsvårdsföreningen är en oberoende, ideell förening vars uppdrag är att sprida och förmedla kunskap om byggnadsvård och sunt byggande. Föreningen är öppen för såväl privatpersoner som företag. Byggnadsvårdsföretagen är ett samarbete mellan tio regionala företagsnätverk och är en nationell branschorganisation för specialister inom byggnadsvård.


Några av våra favoriter