VÄGBESKRIVNING

» Öppettider:
 

Vår butik ligger ute på landet i Skaraborg men vi väljer ändå att ta det säkra för det osäkra och stänga vår fysiska butik en tid på grund av coronaviruset för att i stället kunna hjälpa dig med dina beställningar via vår webbutik. Och eftersom alla våra varor finns tillgängliga i vår webbutik, tycker vi att det här är ett vettigt beslut. Vi har också förbättrat ett flertal funktioner i webbutiken för att underlätta för dig som kund.

Och tveka inte inför att ringa om du behöver ha råd eller hjälp med en beställning. Vi har dessutom  skaffat en ny telefonväxel för att du lättare ska kunna få kontakt  med  oss. Numret är 0500 400 450. Du når oss mellan 9-18 vardagar och 10-14 lördagar.

Bästa hälsningar:

Ann-Sofie, Ulf, Madeleine, Sofia, Hanna och Nora på Gyllenhaks Byggnadsvård AB


Telefontid för webbutik:
9-18 (vardagar)
9-14 (lördagar)

Telefon: 0500 400 450

butik@gyllenhak.se

» Vägbeskrivning:
Från Moholm, kör väg 201 fem kilometer  mot Tibro.  Butiken ligger vid  avtaget till orten Tidan efter bron över ån Tidan.
Från Tidan, sväng vid bensinstationen, kör Belleforsvägen fem kilometer.  Butiken ligger ungefär 300 meter före anslutningen till väg 201. Skyltar finns  vid skolgrindarna och på fasaden.

» Två mil från Mariestad, Töreboda och Tibro •  Tre mil från Skövde • Fyra mil från Hjo och Karlsborg • Drygt fem mil från Götene och Skara • Sex mil från Falköping och Tidaholm •  Sju mil från Lidköping

» Koordinater: Decimal: Lat     58.574286 Long     14.093997


Visa större karta

Några av våra favoriter