Colatura di Alici 100 ml (sardellkoncentrat) "Garum"

168 SEK


Lägg i korgen:

I lager, leveranstid 1-3 vardagar

I lager, leveranstid 1-3 vardagar


Colatura di Alici 100 ml (sardellkoncentrat) "Garum"

Från Agostino Recca på Sicilien
Sardellkoncentrat i saltlag. Utsökt på pasta eller i såser som smakförstärkare.
Colatura di Alici (Garum), en otroligt smakrik italiensk fisksås som tillverkas av sardeller som fermenteras i saltlag. Smaksätt din råbiff eller gör en klassisk spaghetti con la Colatura di Alici: spaghetti, Colatura di Alici, olivolja, vitlök, persilja och lite chili! En specialitet från Medelhavsområdet.
Näringsvärde per 100g:

Energi (Kcal/100g) 211
Energi (Kj/100g) 883
Fett 13.7g
Varav mättade fettsyror 3.1g
Kolhydrat 0g
Varav sockerarter 0g
Protein 21.9g
Salt 19.7g