Makrillfiléer med oregano och olivolja

39 SEK


Lägg i korgen:

I lager, leveranstid 1-3 vardagar

I lager, leveranstid 1-3 vardagar


Makrillfiléer med oregano och olivolja

Makrillfiléer beredda enligt ett recept som är klassiskt för Medelhavsområdet där olivolja och oregano ger en fin smaksättning. Gott på hårt bröd! Märkt med IUCN-beteckning (International Union for Conservation of Nature). Burk om 120 gram.

Land: Portugal
Kylvara : Nej
Ingredienser: Spansk makrill (Scomber japonicus) eller Scomber colias 75%, olivolja, oregano, salt. Fiskzon FAO 27 vilket är nordöstra Atlanten.
Allergentyp: Fisk och produkter baserade på fisk
Näringsvärde per 100g:
Energi (Kcal/100g) 303
Energi (Kj/100g) 1259
Fett 24g
Varav mättade fettsyror 4.8g
Kolhydrat 0g
Varav sockerarter 0g