Oxford badkarsblandare termostat 6303 obehandlad polerad mässing

10230 SEK


Lägg i korgen:

Beställningsvara, leveranstid cirka 6 veckor

Beställningsvara, leveranstid cirka 6 veckor► Observera att detta är en beställnnigsvara med leveranstid på ungefär sex veckor.

Oxford badkarsblandare med termostat 6303 obehandlad polerad mässing

Oxford badkarsblandare med termostat, 150 c/c. Blandaren kombinerar ett klassiskt utseende med modern termostatfunktion som håller temperaturen jämn. Flödet ställs in med det vita greppet medan ringen framför används för temperaturinställning. Säkerhetsspärr för temperaturvredet finns. Blandaren är tillverkas av obehandlad polerad mässing som åldras vackert med tiden men också kan putsas upp till förnyad glans om så önskas.

Badkarsblandaren finns i ett flertal olika ytbehandlingar - krom, krom/guld, guld, åldrad koppar (ej äkta kopparfärgton), bronserad (kallas ibland även åldrad mässing), borstat krom/krom och mörkbrons. De vita detaljerna är tillverkade av s.k. Recine som är en imitation av porslin.

För mer information om hur väggmonterade blandare kopplas ihop med er rördragning med hjälp av väggfästen, se Relaterade produkter längre ner på denna sida. Där återfinns olika förslag på både dolt och synligt montage.