Burlington Carraratvättställ 65 cm med metallställning

Från: 20000 SEK


Vänligen välj:


Lägg i korgen:

Beställningsvara, leveranstid cirka 6 veckor

Beställningsvara, leveranstid cirka 6 veckor


Burlington Carraratvättställ 65 cm med metallställning

Burlington underlimmat tvättställ i 65 cm bred skiva av carraramarmor, ett, två eller tre hål för blandare. Tvättstället kombineras med  metallställning för 65 cm tvättställ.

Observera att detta är en vara som har 6-8 veckors leveranstid. Detta är ingen vara vi har på lager utan specialbeställs och därför blir leveranstiden lång.
Beväpna dig alltså med tålamod om du är intresserad av det här handfatet.

Rygg- och sidobitarna av carraramarmorn levereras lösa och limmas dit vid installationen om så önskas. Det går även att köpa till en lös skiva som passar längst ned i metallställningarna (se bild två).

Blandarhålen och avloppshålet är av standarddimension för att passa till valfri blandare och bottenventil. Blandaren på bilderna finns ej tillgänglig för köp. Observera att vattenlåset inte ingår i priset.

Alla tvättställ och toaletter i Burlington-serien har s.k. nanoglasyr vilket gör att smuts och bakterier inte fastnar lika lätt som på vanligt porslin. Detta medför även att rengöring är enklare. Alla Burlington-produkter är även CE-godkända vilket gör dem godkända för användning inom hela EU.