Heritage Dorchester golvstående toalett spolknapp förhöjd sits

10515 SEK


Vänligen välj:


Lägg i korgen:

Beställningsvara, leveranstid cirka 6 veckor

Beställningsvara, leveranstid cirka 6 veckor


Heritage Dorchester golvstående toalett med spolknapp och förhöjd sits

Dorchester golvstående toalett från klassiska Heritage med spolknapp (hel/halvspolning) och sits. Toaletten säljs komplett med sits i någon av de färger och utföranden som står nedan.

Underdelen på toaletten finns i två olika höjder, normal ca 410 mm (exkl. sits) och förhöjd ca 470 mm för långa personer eller personer med nedsatt rörlighet.

Vi levererar toaletten med anpassningsdetaljer för svensk avsättning (normalt ca 10-12 cm) och svenskt vattentryck. Vi monterar även cisterndetaljer och innanmäte som normalt kommer lösa i en påse vid köp av engelska toaletter.

Golvstående toalett, normal sitthöjd, kromdetaljer. Kompletteras med valfri mjukstängande i rullgardsinmenyn.
Sitsen finns i flera olika färger (bilden föreställer ek). Du kan välja mellan följande färger (se bild två för de olika färgerna):
Svart (lagervara), valnöt (lagervara), blankvit (lagervara), ek (lagervara), vit ask (beställningsvara,cirka 3 veckor).
Komplett toalett med P-lås. WC med P-lås har utloppsrör för avloppsanslutning med stor flexibilitet; mot golvet, mot väggen, åt höger eller vänster

Om du vill ha denna toalett i annat utförande (som exempelvis högre sitthöjd eller detaljer i "vintage gold", kontakta oss för prisuppgift och leveranstid.
Observera också att du kan ersätta det medföljande P-låset (av plast) med en porslinsvinkel för ett snyggare montage. Denna porslinsvinkel köps som tillbehör och återfinns som relaterad produkt på den här sidan och även under fliken Tillbehör.