Adelborg i mässing med rosenslipat mattglas (badrumslampa)

Från: 2540 SEK


Vänligen välj:


Lägg i korgen:

Tillfälligt slut

Tillfälligt slut


► Kan beställas nu men levereras först i augusti.

Adelborg i mässing med rosenslipat mattglas (badrumslampa)

Vägglampa med ett kapslat väggfäste i IP-klass 21. Armaturen är tillverkad i dragen och trycksvarvad olackad mässing som mörknar vackert med tiden men som också kan poleras upp till förnyad glans om så önskas..

Djup: 95 mm till glödlampans mittpunkt. Höjd: cirka 225 mm. Väggfästet har en diameter på 10,5 cm.
Skärmfattning: 60 mm flänsfattning.
Ljuskälla: Förmässingad E27-lamphållare (max 20W) med en gängad ring för fäste av skärm. Välj en LED-lampa med en ljusstyrka som inte överstiger 500 lumen (annars kan lampan bli bländande).
Kapslingsklass: IP21.
Munblåst skärm med en yttre flänsdiameter på ca 56-58 mm och en inre diameter på minst 42 mm. HxB: 110x125 mm.

Dolt kapslat fäste ingår i priset (detta är alltså en komplett armatur). Om du hellre vill ha en träplatta, väljer du detta alternativ i rullgardinsmenyn.

Metallfäste: Dolt kapslat badrumsfäste IP24 (fungerar även för armaturer med lägre IP-klass, men då gäller den lägsta IP-klassen). Ledningshål diameter 30 mm i plattans baksida. Detta fäste (som är dolt och alltså inte syns) ingår i priset och bild ett föreställer lampan med detta fäste.

Fäste med träplatta: Kapslat badrumsfäste med träplatta i svarvad björk. Träplattan har en dekorativ effekt och kan med fördel målas i samma färg som väggen. Den möjliggör även ingång från sidan med utanpåliggande kuloledning. IP 24 (fungerar även för armaturer med lägre IP-klass, men då gäller den lägsta IP-klassen). Vi har detta fäste i två olika färger: vitt och brunt. Detta fäste återfinns på bild två och bild tre.