Classic shaker double 1000, 995x465x229, bräddavlopp

11755 SEK


Lägg i korgen:

Beställningsvara, leveranstid cirka 6 veckor

Beställningsvara, leveranstid cirka 6 veckor


Classic shaker double 1000, 995x465x229, bräddavlopp

Classic Shaker 1000 dubbelho med bräddavlopp tillverkad av en av de riktiga Engelska kvalitetstillverkarna Shaws of Darwen. Storleken är ca 995x465x229 mm och vikten ca 70 kg. Till denna passar Shaws extra stora botten-strainer med porslinsinlägg.

Porslinet i denna diskho kallas fireclay och är helt homogent. Normalt sanitetsporslin har annars två tunnare ytor med luft emellan. Den homogena konstruktionen gör att diskhon är mycket stabil och ganska tung. Var därför noggrann med att ha en stabil konstruktion som bär upp själva diskhon.

Shaws bottenstrainer med porslinsinlägg går att få i flera olika ybehandlingar krom, borstat nickel, guld eller antik brons (ganska ljus bronsfärg). På en del av diskhoarna sitter det en ring runt bräddavloppshålet. Denna ring är normal kromad men vid beställning av bottenventil i guld eller antik brons medföljer motsvarande ring i matchande färg. Det finns även en specialstrainer med lägre bygghöjd ifall man behöver mer utrymme under diskhon. Denna finns endast i kromat utförande och har ingen text i porslinsknoppen (precis som varianten i borstat nickel på bilden).

Denna diskho kan kombineras med rostfritt galler art. FT0400010 som passar i båda hoarnas botten. Det krävs två stycken ifall man vill ha galler i båda hoarna.

Observera att dessa hoar är handtillverkade och därmed individuella. Detta innebär att mallning vid uttag i stenskiva och dylikt måste ske efter just den diskho som ska installeras. Observera att gallret inte kommer att nå ändå ut till porslinskanten i denna diskho.